SHOP

TWIST FIVE HR
мај 12, 2020
AXA Linq 100
мај 29, 2020

Resolute 12 – 180

1,390.00ден

Шифра: 59431895SC Categories: , ,

Должина: 180 цм
Тежина: 620 гр
Дебелина: 12 мм
Ниво на заштита: 5/15

Тип

Boja

Brava

Бренд