Сервис за велосипеди

ЦЕНОВНИК НА УСЛУГИ:


замена на а-хед 600 ден.
замена на стем 300 ден
замена на педали 300 ден.
замена на верига 300 ден.
замена на божур 300 ден.
замена на вилушка 800 ден.
замена на жица 300 ден.
замена на касета/запчаник 300 ден.
замена на колче од седиште 250 ден.
замена на кочници со штелување/тркало 500 ден.
замена на менувач со штелување 400 ден.
поправка на предна осовина 300 ден.
замена на пакни/тркало со штелување 300 ден.
замена на погон 500 ден.
замена на рачки волан 250 ден.
замена на рачки од кочница или менувач 400 ден.
замена на сајла со штелување 300 ден.
замена на течност ви кочница/тркало 600 ден.
комплетен сервис 1500 ден.
замена на гума 150 ден.
монтажа на корпа 300 ден.
монтажа на мерач 300 ден.
нулти севис на велосипед купен во друга продавница 1000 ден.
основен сервис 900 ден.
плетење тркало 700 ден.
подесување брзини/тркало 250 ден.
подесување кочници/тркало 250 ден.
замена на диск пакни 300 ден.
поправка замена на средна осовина 500 ден.
мал сервис на амортизер со масло 1500 ден.
голем сервис на амортизер со масло 2500 ден.
сервис на заден амортизер 2500 ден.
составување на велосипед со донесени делови 3000 ден.
чистење велосипед 300 ден.
замена на задна осовина 350 ден.
центрирање на тркало 200/250 ден.
работна рака/час 1300 ден.