SHOP

Ridgeline MTN Beanie
декември 10, 2019
WHEEL WHIZZER
декември 10, 2019

CRUISER

7,990.00ден

Без многу екстра додатоци, но сепак со препознатливиот Микро квалитет. Тоа е Микро Спрајт во модерна изведба. Привлечно за очи: фенси дизајн на рачките си одбрани бои. Компактна големина и лесенотија, го прават овој производ идеален за почетници. Леснотијата се исплати, кога треба скутерот да се пренесува или транспортира, лесно и едноставно.

Продолжи кон веб страната на Micro

Исчисти
Шифра: CRUISER Categories: ,

Возраст: Teens
Наменет за: Getting to school & leisure
Подлога: Asphalt
Висина на волан: 74 – 89 cm
Подесување на волан: Yes
Вадење на волан: No
Се преклопува: Yes
Димензија на тркала: 200 mm
Тежина на производот: 4-5 kg
Дозволена тежина: 100 kg

Тип

Големина на тркало

Boja

,

Бренд