SHOP

Crossmark II 29×2.25 60W
август 6, 2020
Motion XT Alpine
август 10, 2020

Kit 5134

2,790.00ден 2,511.00ден

Прилагоден кит за монтирање на Thule систем за покрив за соодветни возила.

Продолжи кон веб страната на Thule

1 на залиха

Шифра: 145134 Categories: ,

HYUNDAI

ix35 5-dr SUV with Normal Roof 2010 – 2015
Tucson 5-dr SUV with Normal Roof 2010 – 2015
ix35 FCEV 5-dr SUV with Normal Roof 2013 – 0

Тип

Бренд