SHOP

MIA HEADBAND
December 2, 2020
KIT 5017
December 3, 2020

SPEEDSKIN TOUR 88

11,900.00ден 8,330.00ден

Туринг кожите Dynafit не само што го спречуваат наталожувањето на снег, туку и го спречуваат лизгањето кога се качувате нагоре. Специјалната мембрана на средината на кожата го спречува апсорбирањето на вода. Dynafit Stretch System-от обезбедува идеална приврзаност помеѓу кожата и опашката на скијата. Снегот и мразот е спречен да стигнат под кожата која е цврсто затегната и на врвот на самата скија.

https://www.dynafit.com/

Clear
SKU: SPEEDSKIN TOUR 88 Categories: , ,

Димензии: 151, 158, 166, 174, 182, 189 Тежина: 500гр./пар (174цм) Материјал: 70% Мохер, 30% Најлон Мембрана: ДА Систем на закачување: Клик Систем Прикачување на врв: Гумен Прикачување на опашка: Метална кука