SHOP

PROSHIELD MEN
март 1, 2021
GRAND
март 1, 2021

ZUPO

2,653.00ден

Исчисти
Шифра: ZUPO Categories: ,

Заштита:
HI-EPS технологија
EDGE PROTECT
Керамичка конструкција

Ергономија:
Систем за подесување “RUN SYSTEM ERGO SNOW”

Удобност:
Контрола на воздух “AIRSTREAM CONTROL”
Променлива внатрешност
Одстранливи перничиња за уши
Заштита и греење на врат

Boja

, , ,

Golemina

,

Бренд