SHOP

SQUAREBAR 108
август 10, 2020
WINGBAR EDGE M/L FIX/FLUSHRAIL
август 10, 2020

WINGBAR EDGE S FIX/RAIL

17,190.00ден 15,471.00ден

Премиум аеродинамичен носач за исклучително тивко возење и лесна инсталација на додатоци

https://www.thule.com

1 на залиха

Шифра: 959100 Categories: ,

Ширина на товарење: 76 cm
Максимална носивост: 75 kg.
Ве молиме проверете ја носивоста на кровот на вашето возило
Одговара на: Thule WingBar ✓
Одговара на: Thule AeroBlade ✓
Одговара на: Thule SlideBar ✖
Одговара на: Thule SquareBar ✖
Одговара на: Thule ProBar ✖
Вклучени брави✓
Компатибилност со One Key System: ✓

Тип

Бренд