SHOP

RELOAD
октомври 29, 2020
POINT BREAK JRS
ноември 4, 2020

WET LUBE

390.00ден

4 на залиха

Шифра: MU867-1M Categories: ,

Обезбедува мазно менување на брзини
– Го намалува триењето и потрошувачката на енергија
– Ја одвраќа водата и Го штити ланецот
– Се ситакнува во влажни, дождливи и калливи услови
– формула за еколошка заштита базирана на растително масло
– Био разрградлив
– Може да Се примени на ланци, менувачи, сајли

Grupa

Kolicina

Бренд