SHOP

Kit 4097
јуни 17, 2019
SPRITE STRIPE BLUE
септември 3, 2019

VITALITY ECO3

162,900.00ден 114,030.00ден

Кај Kreidler квалитетот е секогаш во фокус. Во линија со тоа што се изработени во Олденбург, со потврда за квалитет, ние изработуваме велосипеди во извонреден баланс помеѓу брендирани компоненти, квалитет, дизајн и технологија.

Шифра: VITALITY ECO3 Categories: ,

Рамка: Aluminium 6061 Hydroforming
Мотор: Bosch Active 400 Wh / 36 V / 11, 6 Ah
Батерија: Lithium, charge time about 3, 5 hours
Амортизер: Suntour SR SF13-CR-8V
Заден Амортизер : /
Сопирачки: Magura HS22 Hydraulic
Менувачи: Shimano Nexus 7
Шалтери: Shimano Nexus 7
Обраачи: Exal TX19 Aluminium
Запчаник: Shimano 22 T
Ланец: KMC Z-610RB
Гуми : Schwalbe Energizer 40-622 Reflex
Седло: Velo VL649

Бренд

Тип

Пол

Големина на рам

,

Големина на тркало