SHOP

CAMPIGLIO
септември 3, 2019
ALPINA EYE-5 HR S CMB+
септември 3, 2019

TWIST FOUR CVMB+

7,990.00ден 3,995.00ден

Шифра: A8543231 Categories: , ,

Боја на рамка: Црно бела
Боја на леќа: Црна
Технологии на леќа: UV заштита, Fogstop, Varioflex, Hydrophobic
Тип на рамка: Половина рамка
Материјал на рамка: Пластика
Ниво на заштита: S1-3

Бренд

Тип

Zatemnuvanje lekja

Boja