SHOP

PURE 70 – BLACK
септември 3, 2019
PURE COMFORT 60 – WHITE GREY
септември 3, 2019

TRACK 90 – BLACK

15,990.00ден 9,594.00ден

Создаден по примерот на светски признатата Alltrack серија, Track 90 ги комбинира ski-hike режимите со традиционални алпинистички перформанси користејќи 104мм “Relax fit”. Одликувајќи се со уникатната Sensor Matrix shell технологија за полесно облекување/соблекување како и OptiSensor liner-от кој е направен со Wintherm® термичка изолација, ски кондурата Track обезбедува оптимизирана обвивка на нозете, топлина и поддршка за целодневен комфорт.

https://www.rossignol.com

Шифра: RBH4050-265 Categories: , ,

FLEX индекс: 90
Last индекс: 104 мм
Тежина: 1,87 кг/кондура ( големина 26.5)
Liner: Powerstrap width TECH 40mm;
Technology CUSTOM COMFORT FIT T3;
Thermal insulation FOREFOOT WINTHERM®
Жабици: ADJUSTABLE TEETH 3 POSITIONS;
4 MICRO 100% Aluminium
Cuff: Полиолефин
Shell: Полиолефин; Technology BI-INJECTED EASY ENTRY

Бренд

Пол

Grupa

Boja

Golemina