SHOP

KIT 1855
август 10, 2020
CLIPON 3 9104
август 10, 2020

TOURING M

25,690.00ден 23,121.00ден

Стилска, но функционална, лесна за користење кутија за покрив за сите ваши потреби.

https://www.thule.com

Исчисти
Шифра: TOURING M Categories: ,

Волумен: 400 L
Надворешни Димензии: 175 x 82 x 45 cm
Внатрешни Димензии 170 x 77 x 39 cm
Максимална Носивост: 50 kg
Систем за монтирање: FastClick
Тежина: 13 kg
Систем за заклучување: Central lock
Компатибилност со One Key System ✓
Капацитет на товарење на скии (парови): 4-6
Капацитет на товарење на сноуборди: 3-4
Максимална должина на скии: 155 cm
Одговара на: Thule SlideBar ✓ потребен е адаптер: Thule T-track Adapter 697-4
Одговара на: Thule SquareBar ✓
Одговара на: Thule WingBar ✓

Тип

Бренд