SHOP

ST RADICAL
март 1, 2021
KACEY
март 1, 2021

TOUR VARIO 2.0

7,490.00ден 5,243.00ден

Out of stock

Categories: , ,

Турно стапови изработени од комбинација на алуминиум и карбон за зголемена цврстина и тежина.

Големина: 105-145цм
Тежина: 224гр

Намена:

Speed: 1/5
Tour: 5/5
Freeride: 2/5