SHOP

RADICAL BOOT WOMEN
септември 3, 2019
FORCE SLS
септември 3, 2019

TOUR 88 SKI

33,900.00ден 20,340.00ден

Tour 88 скиите на Dynafit со ширина на половината од 88мм е најразноврсен модел во колекцијата на Dynafit и е специјално развиен за класични ски туринг ентузијасти. Моделот Ви дава маневрирање, стабилни перформанси на скии и некомплицирано ракување на кој било терен. Со тежина од 1.280гр./скија (166цм) овие скии им овозможуваат на туринг ентузијастите да заштедат енергија за спуштање. Целосно интегрираниот алуминиумски врв гарантира едноставна и сигурна транзиција. Нејзината 3Д конструкција е специјално развиена со цел да се намали тежината на скијата пред и позади везовите. Ова гарантира стабилно раквање на скијата дури и при ваква мала тежина.

https://www.dynafit.com/

This product is currently out of stock and unavailable.

Шифра: TOUR 88 SKI Categories: , ,

Димензии: 158, 166, 174, 182, 189 cm
Тежина: 2.760 g/пар (174cm)
Везови: Нема
Материјал: Poplar Paulownia Core
Конструкција: Carbon-glass fiber / Aluminium
Радиус: 18m (174цм)
Sidecuts dimensions: 123-88-107
Димензија на врвот: 123
Димензија на опашка: 107 Димензија на половина: 88

Бренд

Пол

Grupa

Golemina

,