SHOP

RADICAL BOOT WOMEN
септември 3, 2019
FORCE SLS
септември 3, 2019

TOUR 82 SKI

Tour 82 скиите на Dynafit го претставуваат класичнот туринг сегмент во флотата на скии на Dynafit. Овој модел на турно скии е погодна и за почетници и за напредни скијачи. Со тежина од 1.210гр./скија (163цм) овие скии им овозможуваат на туринг ентузијасти да заштедат енергија за спуштање. Целосно интегрираниот алуминиумски врв гарантира едноставна и сигурна транзиција. Нејзината 3Д конструкција е специјално развиена со цел да се намали тежината на скијата пред и позади везовите. Ова гарантира стабилно раквање на скијата дури и при ваква мала тежина.

https://www.dynafit.com/

This product is currently out of stock and unavailable.

Шифра: TOUR 82 SKI Categories: , ,

Димензии: 156, 163, 171, 179 cm
Тежина: 2.600 g/пар (171cm)
Везови: Нема
Материјал: Poplar Paulownia Core
Конструкција: Carbon-glass fiber / Aluminium
Радиус: 16m (171цм)
Sidecuts dimensions: 117-82-103
Димензија на врвот: 117
Димензија на опашка: 103 Димензија на половина: 82

Бренд

Пол

Grupa

Golemina