SHOP

KIT 4085
септември 28, 2021
TOURING L
септември 28, 2021

THULE FORCE XT XL

37,791.00ден

Повеќенаменска кровна кутија за секојдневна употреба.

Продолжи кон веб страната на Thule

1 на залиха

Шифра: 635800 Categories: ,

Волумен: 500 L
Надворешни Димензии: 210 x 86 x 44 cm
Внатрешни Димензии 197 x 75 x 39 cm
Максимална Носивост: 75 kg
Систем за монтирање: PowerClick
Тежина: 21.3 kg
Систем за заклучување: Central lock
Компатибилност со One Key System ✓
Капацитет на товарење на скии (парови): 5-7
Капацитет на товарење на сноуборди: 3-5
Максимална должина на скии: 195 cm
Одговара на: Thule SlideBar ✓ потребен е адаптер: Thule T-track Adapter 697-6
Одговара на: Thule SquareBar ✓
Одговара на: Thule WingBar ✓
Одговара на: Thule WingBar EVO ✓

Бренд

Тип

Boja