SHOP

KIT 4085
септември 28, 2021
TOURING L
септември 28, 2021

THULE FORCE XT L

32,391.00ден

Повеќенаменска кровна кутија за секојдневна употреба.

Продолжи кон веб страната на Thule

1 на залиха

Шифра: 635700 Categories: ,

Волумен: 450 L
Надворешни Димензии: 190 x 84 x 46 cm
Внатрешни Димензии 177 x 73 x 41 cm
Максимална Носивост: 75 kg
Систем за монтирање: PowerClick
Тежина: 18.7 kg
Систем за заклучување: Central lock
Компатибилност со One Key System ✓
Капацитет на товарење на скии (парови): 5-7
Капацитет на товарење на сноуборди: 3-5
Максимална должина на скии: 175 cm
Одговара на: Thule SlideBar ✓ потребен е адаптер: Thule T-track Adapter 697-6
Одговара на: Thule SquareBar ✓
Одговара на: Thule WingBar ✓
Одговара на: Thule WingBar EVO ✓

Бренд

Тип

Boja