SHOP

SPEED 120 – BLACK RED
септември 3, 2019
ELECTRA ALU
септември 3, 2019

TACTIC ALU SAFETY

2,490.00ден 1,494.00ден

Tactic ALU Safety ски стаповите се одликуваат со издржлива алуминиумска основа како и нови би-материјални рачки со безбедносни ремени. Безбедносните ремени можат веднаш да се ослободат, намалувајќи ги повредите и оштетувањето на ски стапот во случај на пад.

https://www.rossignol.com

This product is currently out of stock and unavailable.

Шифра: TACTIC ALU SAFETY Categories: , ,

Basket: BI MAT
Grip: SAFETY BI MATERIAL
Shaft: Алуминиум
Shaft дијаметар: 18 mm
Димензии: 110, 115, 120, 125, 130, 135
Strap: ACTIVE
Tip: Челик
Тежина: 260 g (125cm)

Бренд

Пол

Grupa

Golemina

, ,