SHOP

RADICAL BOOT WOMEN
септември 3, 2019
FORCE SLS
септември 3, 2019

ST ROTATION 10 – 90MM BINDING

30,900.00ден 18,540.00ден

ST Rotation 10 – 90mm турно везот на Dynafit претставува еволуција на ST Radical 2.0 и овозможува најголем можен комфорт со новиот систем за центрирање. Ротирачката платформа на предниот дел ги оневозможува ненамерните откачувања на везот. Овој вез нуди флексибилно прилагодување од 22.5 мм +/- во двете насоки (напред/назад) додека опсегот на DIN е од 4-10.

Out of stock

Categories: , ,

Тежина: 1.198 гр./пар Кочници: ДА Димензија на кочници: 90мм DIN опсег: 4 – 10 DIN Број на подигнувања на пета: 3 Приспособлива должина: 22.5-22.5 mm +/- Материјал: Хромоли, кован алуминиум, високo технолошка синтетика.