SHOP

ZUPO SET DIZNEY
март 1, 2021
TOUR VARIO 2.0
март 1, 2021

ST RADICAL

28,990.00ден 20,293.00ден

Исчисти
Шифра: ST RADICAL Categories: , ,

Турно везови со различни големини на кочници и можност за прикачување на крампони.

DYN: 4-10

Намена:

Speed: 1/5
Tour: 5/5
Freeride: 2/5

Grupa

Бренд

Golemina

,