SHOP

SQUAREBAR 108
август 10, 2020
Bottom Bracket SM-BB52
август 27, 2020

SQUAREBAR 127

2,990.00ден

Класични челични квадратни шипки со црна полимерна обвивка. 2-пакет.

https://www.thule.com

3 на залиха

Шифра: 769000

Максимална носивост: 100 kg.
Ве молиме проверете ја носивоста на кровот на вашето возило

Тип
Бренд