SHOP

TOURING M
август 10, 2020
SQUAREBAR 120
август 10, 2020

SQUAREBAR 108

2,990.00ден 2,691.00ден

Класични челични квадратни шипки со црна полимерна обвивка. 2-пакет.

https://www.thule.com

1 на залиха

Шифра: 760000 Categories: ,

Максимална носивост: 100 kg.
Ве молиме проверете ја носивоста на кровот на вашето возило

Тип

Бренд