SHOP

HYBRIDE LANAO 2 AL
септември 3, 2019
LECTOR 2.9 LC
септември 3, 2019

SQUARE URBAN 2 AL W

53,990.00ден 29,694.50ден

Ако нашиот велосипед SQUARE Urban е личност, тогаш тоа веројатно ќе се опише како: сигурен, несложен тип. Некој кој секогаш има решение за сè што е подготвено и секогаш ќе остане под контрола. Нашиот SQUARE Urban доаѓа во различни верзии, но со карактеристична, високо квалитетна рамка која ги крие сите кабли.

Шифра: 16TR6146 Categories: ,
Бренд

Тип

,

Пол

Големина на рам

Големина на тркало

Kategorija

,