SHOP

KATO 5.7 AL
септември 3, 2019
HYBRIDE ANDASOL TREKKING 2 AL
септември 3, 2019

SQUARE TREKKING 1 AL

Со SQUARE трекинг линијата, ние демонстрираме дека пуристички намален велосипед може да биде исклучително еластичен, од една страна, и исклучително разновиден, од друга страна. Интелигентните решенија, како што е динамото или пружината на носачот за багаж, како и удобните контакт точки, ќе ги убедат особено возачите на долги растојанија. Стилската, едноставна рамка со речиси невидливо поставени линии и беспрекорно интегрираните браници е чиста бонбони за љубители на дизајнот! И за оние од вас за кои сето ова сè уште не е доволно, добро осмислената геометрија ќе биде убедлива – апсолутно удобна и исклучително мазна. ПЛОШТАДОТ Трекинг – квадрирање на кругот!

Шифра: SQUARE TREKKING 1 AL Categories: ,
Бренд

Тип

,

Пол

Големина на рам

,

Големина на тркало

Kategorija

,