SHOP

HYBRIDE LANAO 2 AL
септември 3, 2019
LECTOR 2.9 LC
септември 3, 2019

SQUARE CROSS X4 AL W

47,390.00ден 26,065.00ден

Ние го дизајниравме SQUARE CROSS како вистински кросовер велосипед. Чист, урбан стил, брз и мазен на патот, супериорен и удобен за чакал. Врз основа на цврста, убаво дизајнирана рамка која го поставува едноставниот и висококвалитетен стандард во однос на дизајнот и конструкцијата. За ваков флексибилен пакет од овој вид супериорно ниво, вреди да се забележи уште една работа: цената.

Шифра: 16CR5587 Categories: ,
Бренд

Тип

,

Пол

Големина на рам

Големина на тркало

Kategorija

,