SHOP

ST ROTATION 10 – 105MM BINDING
септември 3, 2019
KATO 5.9 AL
септември 3, 2019

SQUARE CROSS X3 AL

Ние го дизајниравме SQUARE CROSS како вистински кросовер велосипед. Чист, урбан стил, брз и мазен на патот, супериорен и удобен за чакал. Врз основа на цврста, убаво дизајнирана рамка која го поставува едноставниот и висококвалитетен стандард во однос на дизајнот и конструкцијата. За ваков флексибилен пакет од овој вид супериорно ниво, вреди да се забележи уште една работа: цената.

Шифра: SQUARE CROSS X3 AL Categories: ,
Бренд

Тип

,

Пол

Големина на рам

,

Големина на тркало

Kategorija

,