SHOP

LECTOR 6.9 LC
септември 3, 2019
SPIDER PLUS 2
септември 3, 2019

SQUARE CROSS X3.8 AL

47,990.00ден 33,593.00ден

Со SQUARE трекинг линијата, ние демонстрираме дека и намален велосипед може да биде исклучително еластичен, од една страна, и исклучително разновиден, од друга страна. Интелигентните решенија, како што е динамото или пружината на носачот за багаж, како и удобните контакт точки, ќе ги убедат особено возачите на долги растојанија. Стилската, едноставна рамка со речиси невидливо поставени линии и беспрекорно интегрираните браници е чиста десетка за љубители на дизајнот! И за оние од вас за кои сето ова сè уште не е доволно, добро осмислената геометрија ќе биде убедлива – апсолутно удобна и исклучително мазна.

Шифра: 18SC1032 Categories: ,
Бренд

Тип

,

Пол

Големина на рам

Големина на тркало