SHOP

DICE 27,5″ 2.0
септември 3, 2019
MERLIN X4 (EU)
септември 3, 2019

SPRITE STRIPE BLUE

7,490.00ден

Без многу екстра додатоци, но сепак со препознатливиот Микро квалитет. Тоа е Микро Спрајт во модерна изведба. Привлечно за очи: фенси дизајн на рачките си одбрани бои. Компактна големина и лесенотија, го прават овој производ идеален за почетници. Леснотијата се исплати, кога треба скутерот да се пренесува или транспортира, лесно и едноставно.

https://www.micro-mobility.com

Шифра: SA0177 Category:

Возраст: Teens
Наменет за: Getting to school & leisure
Подлога: Asphalt
Висина на волан: 63 – 95 cm
Подесување на волан: Yes
Вадење на волан: No
Се преклопува: No
Димензија на тркала: 120/100 mm
Тежина на производот: 2.85 kg
Дозволена тежина: 100 kg