SHOP

JSP 3.0 WOMAN
септември 3, 2019
ECHO15 STEADY
септември 3, 2019

SPINE

5,495.00ден

Многу лесна конструкција благодарејќи на INMOLD конструкцијата
Активно подесување на вентилација
Меките перничиња за уши со еластични краеви овозможуваат максимален комфорт и најдобро ниво на заштита

Продолжи кон веб страната на Alpina

1 на залиха

Шифра: A9088230 Категории , ,

Заштита:
Керамичка обвивка
INMOLD Конструкција
HI-EPS технологија
EDGE PROTECT

Ергономија:
Систем за подесување “RUN SYSTEM ERGO SNOW”
3D вклопување

Удобност:
Контрола на воздух “AIRSTREAM CONTROL”
Променлива внатрешност
Заштита и греење на врат

Бренд

Boja

Тип

Golemina