SHOP

ZUPO SET DIZNEY
март 1, 2021
TOUR VARIO 2.0
март 1, 2021

SPEED RADICAL

24,490.00ден 17,493.00ден

Out of stock

Categories: , ,

Турно везови без кочница, со каишка, со можност за прикачуање на крампони.

DYN: 4-10

Намена:

Speed: 5/5
Tour: 2/5