SHOP

GRAP VISOR 2.0 HM
јануари 23, 2020
ARRIS D DH
јануари 24, 2020

SNOW TOUR

9,290.00ден 5,574.00ден

Шифра: SNOW TOUR Categories: , ,

Заштита:
Керамичка обвивка
INMOLD Конструкција
HI-EPS технологија
EDGE PROTECT

Ергономија:
Систем за подесување “RUN SYSTEM ERGO SNOW”

Удобност:
Контрола на воздух
Променлива внатрешност
Заштита и греење на врат

Golemina

,

Boja

Бренд