SHOP

BRERA
декември 30, 2020
TOUR VARIO 2.0
декември 31, 2020

SEVEN SUMMITS

27,990.00ден 19,593.00ден

Исчисти
Шифра: 48488-4521-166 Categories: , ,

Турно скии за оние коишто прв пат се среќаваат и запознаваат со авантурите на турно скијањето.

Намена:

Speed: 1/5
Tour: 5/5
Freeride: 1/5

*Везовите и кожите се само илустрационо покажани, не доаќаат со скиите*

Golemina

,

Grupa

Бренд