SHOP

TWIST FIVE HR CME+
мај 12, 2020
AXA Linq 100
мај 29, 2020

SOLID PLUS+NEWTON PI 150

2,490.00ден 1,992.00ден

Out of stock

Должина: 150 цм
Тежина: 1070 гр
Дебелина: 10 мм
Ниво на заштита: 15/15

Тип

Boja

Brava

Бренд