SHOP

LIFA Merino Socks
декември 10, 2019
Jaket Zip Hood M
декември 19, 2019

SCOOTER BASKET

1,890.00ден 1,512.00ден

Корпата е екстремно цврста бидејќи има јака рамка и е рачно плетена со водоотпорен материјал. Корпата се прицврстува на воланот со две цврсти “Velcro” траки за стегање со што останува доволно простор за “малите” раце. Ова обезбедува сигурно прицврстување што значи дека корпата нема да падне или да се излизга од скутерот.

Продолжи кон веб страната на Micro

Шифра: AC4598 Categories: ,

Лесно прикачување на сите скутери со “Velcro” трака
Перфектна за транспортирање на сите омилени работи
Фантастична идеја за подарок

Бренд

Тип

Boja