SHOP

FAMOUS 2 (XPRESS)
септември 3, 2019
MACH1 MV 120
септември 3, 2019

RUSTLER 10 (FLAT)

33,890.00ден 27,112.00ден

Без оглед на условите кои ги нуди планината со Rustler 10 ќе скијате безгрижно во текот на целиот ден. Скијата се темели на 2 концепти: Carbon Flipcore D.R.T. Технологија и иновативен концепт на ширината на половината на скијата, колку е подолго скијањето, толку поширока е скијата на половината што им дава на амбициозните freerider-и повеќе разноврсност и пловење на длабок снег, дури и на стрмни терени.

Шифра: 8A810900001-172 Categories: , ,

Должини: 164-172-180-188 cm Sidecut: 133-102-122.5 mm (@180cm) Радиус: 14.5 ; 16 ; 17.5 ; 19 m Тежина: 2.850g +/- 50g (@180cm) Везови: Нема Конструкција на скија: Sandwich Compound Sidewall, ISO-Pauwlonia-Balsa-Poplar-Beech Woodcore, D.R.T. Technology Ниво на скијач: Напредно-средно/Експерт

Boja

Бренд

Пол

Grupa

Golemina