SHOP

DISK BRAKE HOSE SM-BH59-JK
септември 3, 2019
JOCKEY WHEELS TY05
септември 3, 2019

ROTOR SM-RT56

950.00ден 760.00ден

Ротор СМ-РТ56 180мм 6 штрафа

Продолжи кон веб страната на Shimano

7 на залиха

Шифра: ESMRT56M Categories: ,

Големина: 180 мм
Монтирање: 6 штрафа

Proizvod

Тип

Golemina

Бренд