SHOP

TWIST FIVE HR
мај 12, 2020
AXA Linq 100
мај 29, 2020

Rigid Black

790.00ден

Шифра: 59542095SS Categories: , ,

Должина: 120 цм
Тежина: 380 гр
Дебелина: 3.5
Ниво на заштита: 3/15

Тип

Boja

Brava

Бренд