SHOP

TUBELESS SEALANT KIT
септември 21, 2021
KIT 3061
септември 28, 2021

RIDEON 3 BIKE 7 PIN

20,490.00ден

2 на залиха

Шифра: 950300 Categories: ,

Максимален број на велосипеди: 3
Максимална носивост: 45 kg
Максимална тежина на велосипед: 15 kg
Димензии: 105 x 75 x 70 cm
Тежина: 12 kg
Одговара на димензии на рам: Сите
Отстранливи држачи за рамки: ✓
Компатибилност за Карбонска рамка: ✓
Задни светла: ✓
Приклучок за напојување: 7 пин
Компатибилност со One Key System: ✖
Заклучување на велосипедите на носачот ✓ потребен е адаптер Thule Cable Lock
Заклучување на носачот на автомобилот ✓ потребен е адаптер Thule Lock 957

Бренд

Тип