SHOP

TOURING M
август 10, 2020
SQUAREBAR 120
август 10, 2020

RAPID SYSTEM 757

7,490.00ден

https://www.thule.com

Шифра: 757000 Categories: ,

Максимална носивост: 100 kg.
Ве молиме проверете ја носивоста на кровот на вашето возило
Одговара на: WingBar ✓
Одговара на: AeroBlade ✓
Одговара на: Thule SlideBar ✓
Одговара на: Thule SquareBar ✓
Одговара на: Thule ProBar ✓
Вклучени брави ✓
Компатибилност со One Key System: ✓

Тип

Бренд