SHOP

Mini Wheel Led
август 19, 2020
Kato 2.9 AL
август 20, 2020

RAMP

4,193.00ден

Исчисти
Шифра: RAMP Categories: ,

Возраст: Teens
Наменет за: Asphalt & skate park
Подлога: Asphalt, Indoor
Висина на волан: 81,5 cm
Подесување на волан: No
Вадење на волан: No
Се преклопува: No
Димензија на тркала: 100 mm
Тежина на производот: 3.7 kg
Дозволена тежина: 100 kg

Тип

Големина на тркало

Boja

,

Бренд