SHOP

SPRITE STRIPE
септември 3, 2019
BINOCULAR 10X25
септември 3, 2019

QU-AX PENNY FARTHING GENTLEMEN BIKE 36 ” BACK

35,450.00ден 24,815.00ден

Чувството е скоро како на моноцикл. Со овој велосипед, нема да останете незабележни. Повеќето Пени Фартинг велосипеди немаат пневматски гуми, тоа го прави овој велосипед уште подобар и полесен за управување и возење.

Шифра: 3095050000 Categories: ,

Рамка: steel frame
Вилушка: steel fork
Заден Амортизер : /
Сопирачки: rear and rim brake
Менувачи: /
Шалтери: /
Обрачи: 36″ front wheel – 12″ rear wheel
Запчаник:
Ланец:
Гуми : pneumatic tyreс
Седло: imitate leather saddle

Бренд

Тип

,

Пол

Големина на тркало