SHOP

FAMOUS JR
септември 3, 2019
FAMOUS 6 – XPRESS
септември 3, 2019

PURSUIT 400 CARBON (KONECT)

30,790.00ден 15,395.00ден

Pursuit 400 Carbon e моќна, прецизна on-trail скија со карвинг перформанси за скијачи на напредно ниво. Prop Tech технологијата овозможува адаптивен торзионен флекс за подобрување на контактот на кантовите и зголемена контрола, додека пак Power Turn Rocker овозможува брзо, лесно вртење на скијата дури и во услови на тврд снег.

https://www.rossignol.com

This product is currently out of stock and unavailable.

Шифра: PURSUIT 400 CARBON (KONECT) Categories: , ,

Димензии: 149, 156, 163, 170, 177
Тежина: 3.3 KG/Пар (170cm)
Везови: NX 12 KONECT DUAL B80 BLACK/LIGHT GREEN
Материјал: POPLAR WOOD CORE; Reinforcements CARBON
Конструкција: RECTANGULAR SIDEWALL
Радиус: 14m
Rocker: POWER TURN ROCKER
Sidecuts: OVERSIZED SIDECUT
Sidecuts dimensions: 126-74-110
Димензија на врвот: 126
Димензија на опашка: 110
Димензија на половина: 74

Бренд

Пол

Grupa

Golemina

, ,