SHOP

GOPRO HERO SESSION
септември 3, 2019
HERO WORLD CUP 110 MEDIUM – WHITE
септември 3, 2019

PURE PRO 80 – SOFT BLACK

18,390.00ден 9,195.00ден

Одликувајќи се со комфортен 100мм “slim fit” Pure Pro 80 обезбедува моќ и прецизност. Sensor Blade shell технологијата ја намалува тежината и вбризгува енергија директно во скиите додека пак прилагодувањето на Flex-от овозможува перформансите да бидат прилагодени на потребите на секој скијач. OptiSensor liner-ите со мерино волна овозможуваат индивидуално прилагодување за супериорен комфорт, топлина и поддршка.

https://www.rossignol.com

1 на залиха

Шифра: RBG2290-245 Categories: , ,

FLEX индекс: 80
Last индекс: 100 мм
Тежина: 1,87 кг/кондура ( големина 24.5)
Liner: Powerstrap width 40mm;
Technology WOMEN CUSTOM OPTISENSOR T3; Thermal insulation FOREFOOT MERINOS WOOL
Жабици: ADJUSTABLE TEETH 3 POSITIONS;
4 MICRO 100% Aluminium
Cuff: Полиуретан
Shell: Полиуретан; Technology SENSOR BLADE

Бренд

Пол

Grupa

Boja

Golemina