SHOP

TUBELESS SEALANT KIT
септември 21, 2021
KIT 3061
септември 28, 2021

PRORIDE

9,290.00ден

Нема на залиха

Шифра: 598001 Категории ,

Максимален број на велосипеди: 1
Максимална носивост: 20 kg
Димензии: 145 x 32 x 8.5 cm
Тежина: 4.2 kg
Одговара на округли димензии на рам: 22-80 mm
Одговара на овални димензии на рам: 80×100 mm
Компатибилност за Карбонска рамка: ✓ потребен е адаптер: Thule Carbon Frame Protector
Компатибилност со One Key System: ✓
Одговара на: Thule SquareBar ✓ потребен е адаптер: Thule ProRide SquareBar Adapter
Одговара на: Thule WingBar ✓

Бренд

Тип