SHOP

KATO 5.7 AL
септември 3, 2019
HYBRIDE ANDASOL TREKKING 2 AL
септември 3, 2019

POWERKID AL 16

13,990.00ден 9,793.00ден

ПАУЕРКИД велосипедите се совршен избор за велосипед со кој ќе се совлада вештината на управување. Како стандардна опрема со велосипедот доаѓаат помошни тркала како и знаме за подобра прегледност и звонче.

Шифра: 18PK1008 Categories: ,

Рамка: POWERKIDD AL
Амортизер: Rigid
Сопирачки: Front: V-Brake, Rear: back pedal brake
Гуми : Kenda 16
Седло: Velo

Бренд

Тип

Пол

Големина на тркало

Kategorija