SHOP

GRAP VISOR 2.0 HM
јануари 23, 2020
ARRIS D DH
јануари 24, 2020

PARSENA

9,290.00ден 5,574.00ден

ALPINA PARSENA е ” all-mountain” кацига со компактен и модерен облик, совршено прилагодена за жени која со својот “тесен” облик е специјално дизајнирана за мали глави.

Шифра: PARSENA Categories: , ,

Заштита:
Керамичка обвивка
INMOLD Конструкција
HI-EPS технологија

Ергономија:
Систем за подесување “RUN SYSTEM ERGO SNOW”

Удобност:
Контрола на воздух
Променлива внатрешност
Заштита и греење на врат

Golemina

, ,

Boja

,

Бренд