SHOP

HANDLEBAR GND 51 RACE FLAT
март 1, 2021
JUMP 2.0 HM
март 1, 2021

PANOMA QH

6,190.00ден 4,333.00ден

2 на залиха

Шифра: A7208031 Categories: ,

Технологија на леќа: Quattroflex (Подобрен контраст, Поларизација)
Вид на леќи: Doublelens Thermoblock за заштита и превенција на леќите од замрзнување.
Ниво на заштита: S2
100% Заштита од UV-A, UV-B и UV-C зрачење.
Трансмисија: 18-43%
Превенција од замаглување: Слој за магла “Fogstop”
Тип на рамка: Цела рамка
Вентилација на рамка: Airframe Venting System за превенција од замаглување
Гоемина: Л40

Boja

Golemina

Бренд