SHOP

HANDLEBAR GND 51 RACE FLAT
март 1, 2021
JUMP 2.0 HM
март 1, 2021

PANOMA MAGNETIC

8,990.00ден 6,293.00ден

1 на залиха

Шифра: A7080032 Categories: ,

Технологија на леќа: Quattroflex (Подобрен контраст, Поларизација)
Вид на леќи: Doublelens Thermoblock за заштита и превенција на леќите од замрзнување
Ниво на заштита: S1,S3
100% Заштита од UV-A, UV-B и UV-C зрачење
Трансмисија: 43-80%, 8-18%
Превенција од замаглување: Слој за магла “Fogstop”
Агол на гледање: 180° благодарение на сферични леќи
Тип на рамка: Цела рамка (Comfort Frame)
Вентилација на рамка: Airframe Venting System за превенција од замаглување
Гоемина: Л40
Магнетни леќи
Можност за носење преку нормални визуелни помагала.

Boja

Golemina

Бренд