SHOP

TUBELESS SEALANT KIT
септември 21, 2021
KIT 3061
септември 28, 2021

OUTRIDE

8,181.00ден

1 на залиха

Шифра: 561000 Categories: ,

Прицврстување на предна вилушка
Компатибилност за Карбонска рамка: ✓
Компатибилност со One Key System: ✓
Одговара на: Thule SquareBar ✓ потребен е адаптер: Thule ProRide SquareBar Adapter
Одговара на: Thule WingBar ✓

Бренд

Тип