SHOP

HYBRIDE LANAO 2 AL
септември 3, 2019
LECTOR 2.9 LC
септември 3, 2019

NILA 5 LC

122,990.00ден 73,794.00ден

Екстремно лесниот карбонски рам доаѓа со сите карактеристики на велосипедот на GHOST HTX LC World Champion, а со тркала од 27,5 “го комбинира мазното возење на 29” тркала со агилноста на 26 “тркала. NILA е инспирирана од професионалните возачи на GHOST и е прилагодена на потребите на амбициозните Mountain bike велосипедисти.

Шифра: 16MS4622 Categories: ,
Бренд

Тип

,

Пол

Големина на рам

Големина на тркало

Kategorija

,